dikke penus sm dominant

Krijg hier geen genoeg van Ik heb een leuke ondeugende uitstraling en ben er eentje met zeer veel pit. Ik ben een zeer Ik ben Maylin een Nederlandse geile dikke meid van 31 jaar.

Ik heb geen super grote kont, ik heb grote borsten en een grote buik. Zin in een lekkere geile, Heb jij ook zin en ben je op zoek naar een lekker avontuur? Mijn naam is Babette,voor vrienden heet ik Babs. Ik ben een smakelijke, spontane en hartelijke Brabantse Wij zijn een geil stel en misschien wel opzoek naar jou! Ben jij niet ouder dan 50? Zij is 26 met een geile kut blond haar en heerlijke cup C Ik ben een geile blondine van 25 jaar Ik heb Cup c en heb mooie zachte ronde billen Ik ben erg op me hygiëne gesteld en verwacht dat ook van de klant.

Mag ik je kutje zien. Juist de vrijheid die hij had, hield hem op de been. Ik eigenlijk ook wel maar toch stap ik zo snel mogelijk in de auto van de Meesteres. Dominante snol trekt haar onderdanige klant af is een Sex clip. Ze legt me op mijn rug op het bed en bind me armen en benen vast. Ik heb daar zo ontzettend van genoten.

Mijn in tegenstelling meestal half vol. Mijn neus komt tegen zijn buik en mijn kin rust op zijn zak. Even later zat ik alweer naakt op mijn knieën, met mijn hoofd op de grond en voor mij met open handen. Naakten in de kunst. Even later werd de deur door Mrs. Ze laat stefan bij zich komen die de opdracht krijgt zijn Meesteres klaar te likken. Weer begin ik te zuigen en te likken en langzaam word Laurens zijn lul weer keihard.

Al voordat ik mijn zin af kon maken kreeg ik met haar platte hand een klap in mijn gezicht. Geheel voldaan, dankbaar en gedienstig. Een heerlijke schrok van pijn ging door mijn lichaam. Slaaf Paul voelt het niet minder aan zijn gekerm te horen, maar dit wordt hem ruimschoots gecompenseerd. Dan doet ze een condoom om mijn harde penis en begint mij af te trekken.

Dat hij haar ook dolgraag wil neuken, zegt hij er niet bij. Ik ben terug daar waar het ooit begon. Pijn dacht de man, pijn in zijn hart. Even later komt de eerste weer terug, ze is gekleed in een katachtige zwarte outfit, voor even vang ik een glimp van haar gezicht op, wat heeft ze toch een lief gezicht. Hij moet haar hakken schoon likken en dit doet hij graag.

Dikke penus sm dominant

Dikke penus sm dominant

Priveontvangst sex pijpen en neuken

Het bikinibroekje zat strak om haar billen en kutje. Je zag zelfs een beetje de aftekening van haar sneetje zitten. Doordat haar man niet van kale kutjes hield was ze niet geschoren. Haar volle behaarde driehoek vormde een bolling in het slipje. Wel scheerde ze zomers altijd de zijkanten zodat het niet onder het bikinibroekje uitkwam. Maar uit luiheid had ze dat nog niet gedaan. Bovendien ging ze in de tuin zonnen dus wie zou het zien.

Het effect was dat er aan beide zijkanten aan alle kanten dikke plukjes donkerblond schaamhaar uitstak. Verder was duidelijk te zien dat de dunne bandjes van der bikiniBH er moeite mee had om die enorme tieten te dragen.

Ze werden duidelijk naar beneden getrokken waardoor ze een beetje in haar huid sneden. Haar volle dikke memmen puilde over de rand van der bikinicups. Teon Margy zichzelf zo bekeek begreep ze ook wel waarom mannen haar altijd zo hitsich bekeken.

Soms hoorde ze ook grove opmerkingen. Vaak schaamde ze zich dan erg maar soms werd ze er ook wel opgewonden van. Voor haar trouwen had ze ook genoeg avontuurtjes gehad om te weten dat bijna alle mannen op haar geilde en een stijve kregen bij het zien van haar grote tieten. Sinds haar trouwen 2 jaar terug was ze echter een trouwe monogame vrouw geworden.

Maar omdat ze nu al twee weken alleen was werd ze toch wel opgewonden bij de herinneringen aan vroeger. Enigsinds opgewonden liep Margy nu op haar open schoentjes met hoge hakken naar buiten om te gaan zonnen. Haar grote tieten gingen onder het lopen lekker heen en weer. Margy lag nu al een half uurtje te zonnen en was een beetje in slaap gevallen. Wat ze niet wist was dat haar oude buurman van 67 jaar haar van boven uit zijn raam zat te begloeren.

Al vanaf dat hij haar voor het eerst gezien had geilde hij enorm op haar en droomde er al van haar een keer in BH of bloot te zien. Hij kon zijn geluk dan ook niet op toen hij haar daar zo zag liggen in die rode bikini.

Wat een wijf dacht hij zo slank en dan zulke enorme tieten. Hij had twee viagra pillen ingenomen omdat hij zin had zichzelf enorm te gaan afrukken bij het gluren naar Margy.

Hij stelde zich altijd voor hoe hij haar ruw en dominant zou pakken. Als een onderdanige slet behandelde hij haar in zijn lust fantasie. Hij was nu zo geil dat hij een list aan het bedenken was hoe hij Margy van dichtbij zou kunnen bekijken. Opeens had hij een idee. Snel trok hij een bermuda short aan en liep naar beneden. Hij deed zijn TV aan en keek wat er was. Er was een tenniswedstrijd en grijnsde toen tevreden.

Toen zette hij hem op een leeg kanaal en kreeg sneeuw. Hij liep naar buiten en ging naast de schutting waar alleen een laag haagje de tuinen grensde staan en keek naar Margy. Hallo Margy riep hij. Margy schrok een beetje omdat ze dacht dat er niemand thuis was en omdat ze half sliep. Ze ging omhoog zitten en keek naar haar buurman. Ze hadden een goed contact met de buren en ze had er geen idee van dat hij zo op haar geilde. Ze zag hem gewoon als een lieve oudere man.

Ze zag hem nu staan in zijn short. Een grote gespierde man van zeker 1,90 meter. Ook zag ze zijn enorm behaarde borst, armen en benen. Opvallend vond ze omdat zijn hoofd bijna helemaal kaal was. Ze lachte vriendelijk terug en zei ja natuurlijk Henk vraagt U maar. Ze stond op en liep naar hem toe.

Henk zag hoe Margy dichterbij kwam en kon zijn geluk niet op. Ohhhhhhhh wat een lekker wijf is ze toch. Nou ik zit naar een tenniswedstrijd te kijken en opeens heb ik storing. Zou jij eens willen kijken of jullie ook storing hebben. Tuurlijk zei Margy en liep even terug om haar open schoentjes aan te doen.

Hierdoor zag ze er nog geiler uit dacht Henk. Vooral der benen werden hierdoor langer en nog slanker.

Margy liep naar binnen Henk hoorde hoe ze de TV aanzette. Welk net riep ze naar buiten. Op nederland 2 riep Henk. Margy zette hem op 2 en zag een tenniswedstrijd. Hier doet hij het wel hoor zei ze. Ok bedankt zei Henk dan kijk ik nog even of ik hem bij mij ook weer aan de praat krijg. Margy besloot maar even wat te drinken.

Na een paar minuten hoorde ze weer de stem van Henk. Ze liep naar buiten en keek hem vriendelijk aan. Hij doet het niet bij ons Margy zou je het heel vervelend vinden als ik de wedstrijd even bij jullie uitkijk. Nee natuurlijk niet zei Margy lief kom maar hoor. Snel stapte Henk over het haagje Margy der tuin in. Om zich niet te verraden keek hij Margy helemaal niet aan alsof hij echt voor de tenniswedstrijd kwam. Snel liep hij naar binnen en ging in een makkelijke stoel zitten. Hij keek nu naar de wedstrijd.

Margy stond twee meter van hem af ook naar de wedstrijd te kijken. Hij kon haar nu op zijn gemak van dichtbij bekijken. Hij keek naar der mooie voeten en slanke enkels dan naar haar dijen en toen zag hij dat er schaamhaar onder der broekje uitkwam.

Hij voelde hoe zijn enorme lul tot beweging kwam. Het liefst had hij nu dat broekje in een keer van haar reet getrokken. Maar hij wist dat hij nu rustig moest blijven. Maar dat was erg moeilijk zeker als hij naar die enorme tieten keek. Allemachtig wat een melkfabriek dacht die grof. Wilt u wat drinken vroeg Margy nu. Graag een biertje zei hij. Hij keek hoe Margy naar de keuken liep. Naar der mooie rug en vrouwelijke heupen. Wat een lekkere kleine billen dacht hij. Der tieten zijn zelfs groter dacht hij weer grof.

Toen Margy het bierflesje had geopend en weer naar hem kwam lopen keek hij snel naar TV. Alstublieft zei Margy en wilde hem het flesje geven. Express hield hij zijn hand zo laag mogelijk. Margy moest hierdoor een beetje voorover buigen waardoor haar tieten vlak voor zijn gezicht kwamen.

Hij keek ernaar en pakte het flesje aan. Margy voelde zijn blik en bloosde hierdoor erg. Opeens realiseerde ze zich dat ze er wel erg sexy bij liep. Wilt U een glas stamelde ze opeens nerveus. Ja graag zei Henk. Hij vond het opwindend dat ze U zei. Dat maakte hem de meerdere. Margy liep nu toch wat nerveus naar de keuken omdat ze duidelijk een geile blik in Henk's ogen had gezien.

Hierdoor liep ze dom met haar knie tegen de zijkant van een keukenblok aan. Shit dat deed zeer ze stond te tollen op haar benen en dacht dat ze flauw zou vallen. Ik ga geloof ik flauw vallen riep ze nu ik ben zo duizelig. Henk stond snel op en hield Margy vast.

Margy viel nu min of meer in zijn armen. Even verloor ze haar bewustzijn. Toen ze weer bij bewustzijn was voeldeze dat Henk haar had opgetild. Ze lag in zijn grote armen. Ze voelde een grote hand onder haar billen en een onder haar arm bij haar oksel. Zo lag ze tegen hem aan. Ze voelde haar handjes tegen zijn enorm behaarde borst. Dat voelde zo lekker aan dat ze nog maar even deed alsof ze bewusteloos was.

Ze liet haar handen langs al die haren glijden en vond het een erg opwindend gevoel. Ze voelde hoe Henk zijn greep verstevigde en begon te lopen. Ohhhh dacht Margy toen die grote hand onder het lopen haar kleine billen ruw bevoelde Henk maakt misbruik van de situatie.

Hij denkt dat ik bewusteloos ben en nu bevoelt hij me zo maar. Dat betekent natuurlijk dat hij geilt op mij. Ze schaamde zich zo dat ze besloot nog maar te doen alsof ze bewusteloos was.

Ze voelde hoe hij haar op haar rug neerlegde op de bank. Toen opende ze haar ogen pas. Wat is er gebeurd vroeg ze. Je bent even bewusteloos geweest dus blijf maar even zo liggen. Ik zal even een nat koud doekje pakken.

Henk liep naar de keuken. Margy probeerde snel na te denken hoe ze deze situatie snel kon oplossen zonder hem te laten merken dat ze wist dat hij haar had bevoeld. Niemand hoefde dat ooit te weten. Ze kon zo snel niets bedenken en voelde zich ook erg loom. Was ze nog duizelig of was ze ook opgewonden van de hele situatie vroeg ze zich beschaamd af. Der man was nog geen twee weken weg en werd ze nu al loops van een man van 67?

Nou ja hij ziet er natuurlijk werd lekker uit, zo groot en zo behaard dacht ze opgewonden en dan die kale kop dat is ook erg mannelijk natuurlijk.

Eigenlijk lijkt hij wel een beetje op Sean Connery die ze een ontzettend mooie echte vent vond. Opgewonden hoorde ze Henk weer aan komen. Zo dat zal wel helpen zei hij toen hij het koude natte doekje op haar voorhoofd legde. Hoe voel je je nu zei hij terwijl hij op zijn knieen bij de bank ging zitten ter hoogte van Margy der heupen. Hij dipte nu het doekje langs haar gezicht. Ik voel me nog zo duizelig loog Margy die uit haar ooghoeken zag hoe Henk naar haar grote tieten zat te kijken.

Toen Henk zei nou blijf dan nog maar even lekker liggen voorlopig voelde ze hoe haar schaamlipjes samentrokken. Ze was zo opgewonden aan het worden van zijn blik op haar tieten dat ze besloot voorlopig ook maar te blijven liggen. Ik kan altijd net doen alsof ik niet wist wat er gebeurde omdat ik niet bij mijn positieven was.

Henk zal stoppen zodra ik dat wil dacht ze naief. Toen ze dat besluit genoemen had wachte ze opgewonden af hoe ver Henk zou gaan.

Want dat hij wat ging doen en misbruik van de situatie zou proberen te nemen was wel duidelijk. Ze voelde nu zijn grote handen op haar schouders die begonnen te masseren. Ik zal even het bloed stimuleren wat nodig is bij duizeligheid beargumenteerde hij zijn actie. Henk keek hoe zijn grote handen die lekkere schouders masseerde. Hoe wilder hij het deed hoe meer die grote tieten heen en weer trilde in het veel te kleine bikinicupje.

Margy had der armen naast haar lichaam liggen waardoor haar grote tieten vol en rond tegen elkaar aan lagen. Zijn grote lul schokte op en neer in zijn short. Hij kon gewoon niet geloven dat hij nu het meest lekkere wijf wat hij ooit gezien had zat te masseren. Een lekker jong wijf. Een ding was zeker hij zou haar ongelooflijk pakken al moest hij de gevangenis in. Hij was zo geil dat het dat op het moment niets meer uit maakte. Als het moest zou hij der verkrachten maar hij zou het eerst nog rustig proberen zodat hij eventueel kon verwijzen naar de omstandigheden.

Hij trok nu Margy der bandjes van der schouders en zei dit zit ook allemaal veel te strak. Hij trok ze nu langs haar armen en zei doe je armen even omhoog anders zitten zo in de weg.

Hij voelde hoe zijn lul nog stijver werd toen Margy deed wat hij zei. Doordat het bikini Bhtje niet meer werd vastgehouden door de bandjes kwam er nog meer tietvlees vrij. Gulzig keek hij er naar. Hij pakte Margy der handen en zei hou die even boven je hoofd of in je nek. Dan kan het bloed beter stromen. Weer deed ze wat hij zei. Margy kon niet geloven dat ze deed wat hij zei.

Ze lag met der handen in haar nek te wachten op wat komen ging. Dat hij probeerde haar tieten bloot te krijgen was wel duidelijk. Maar dat dit haar zo opwond gaf haar een groot gevoel van schaamte en schulgevoel.

Maar ze kon het niet helpen. De blik van zijn ogen op haar enorme borsten maakte haar ongelooflijk heet. Ze voelde zich gewoon een exhibitisch sletje. Vol schaamte voelde ze hoe zijn grote handen langs haar schouders en bovenkant van haar meloenen streelde.

Ook voelde ze dat haar tepels aan het zwellen waren en tegen de dunne stof drukte. Margy wist dat ze grote tepels had die bij volledig gezwollen toestand zeker 1,5cm waren en 1 cm doorsnee. Maar ze kon het niet verhinderen. Ohhhhhhhhhhh dacht ze Henk moet dat ook zien en wat moet hij dan wel niet denken. Het kan toch niet waar zijn dat ik zo loops word van een vent van Ze voelde hoe Henk zijn handen onder haar rug bracht.

Kom eens een klein beetje omhoog Margy dan kan ik het haakje los maken. Ik maar waarom dan stoterde Margy nu. Nou dan kan ik hem uittrekken zodat het bloed beter kan doorstromen.

Maar ik kan toch niet met blote borsten voor U gaan liggen zei Margy om haar laatste schuldgevoel nog te overwinnen. Luister schatje je moet me wel vertrouwen en doen wat ik zeg. Hij zei dit zeer dominant en Margy wist dat ze nu een belangrijke beslissing moest nemen. Of ze maakte er nu een einde aan of ze lag weldra met haar grote tieten bloot voor een man van Terwijl ze nog aan het nadenken was voelde ze hoe hij haar ruw omhoog trok. Ze voelde zijn grote handen het haakje beet pakken.

Het 1ste haakje had hij al los gemaakt. Nu voelde ze hoe hij ruw het 2e haakje losmaakte daara liet hij Margy weer los waardoor ze weer op haar rug lag. De bikiniBH lag nu los op haar tieten. Margy bleef ondanks zijn dominante houding met haar handen in haar nek liggen. Ze begreep dat dit feitelijk een toegeving was. Een poosje liet ik hem aan het gevoel wennen en daarna haalde ik de vinger langzaam in en uit. Als spoedig masturbeerde ik hem sneller en zei: Aan een kunstpenis zal jij gauw genoeg gewend zijn.

Op een keer stop ik er een diep bij je naar binnen. En nu je kont schoonmaken, al je kleren in de badkamer laten liggen en naakt naar de huiskamer komen! Zelf ging ik weg en nam plaats in mijn comfortabele fauteuil. Mijn kortgeknipte kutje was al zo gaan lekken, dat mijn stringtanga doorweekt was van de sappen.

Terwijl ik hem in de badkamer bezig hoorde, gleed ik snel even m'n niemendalletje binnen en liet een vinger over mijn kutje glibberen. Ik was zo geil, dat ik al bijna aan een orgasme toe was. Toen hij de kamer in kwam, zat ik natuurlijk weer gewoon recht in mijn stoel en met toegeknepen ogen keek ik zeurend naar zijn lichaam. Hij was lang en slank en veel borsthaar had hij niet. Zijn lul was heel groot en stond recht vooruit in opperste stijfheid.

Ik wenkte hem en liet hem vlak voor me halt houden. Trillend wees zijn geval in mijn richting. Hij moest zijn benen wat spreiden. Als hij gedacht had dat ik hem bij zijn lul zou grijpen, dan had hij het mooi mis. Ik keek alleen maar en hoorde hem snel en onregelmatig ademen. Met mijn ogen inspecteerde ik elke centimeter van zijn lijf en toen hij zich omdraaide, verwachte hij natuurlijk dat ik hem weer zou bekijken, vooral toen ik hem wat liet bukken, met zijn handen op zijn knieën.

Nooit is hij erachter gekomen dat vliegensvlug weer met mijn hand in mijn tanga ging, om twee vingers gulzig door mijn geoliede spleet te wrijven. Ik hield mijn adem in en kwam plotseling klaar!

Het gaf me zo'n geweldig gevoel, die naakte kerel in mijn huis die me op mijn wenken zou bedienen. Nu liet ik Freek op zijn rug op het tapijt liggen. Ik haalde een leren riem tevoorschijn en maakte die vast rond zijn middel. Met reepjes stof, die ik van een oud kledingstuk had gescheurd, bond ik zijn polsen vast aan deze riem. Met een langere reep stof bond ik zijn enkels aan elkaar. Toen liet ik hem even liggen. Ik vind dat een slaaf echt niet altijd in de kut van zijn meesteres hoeft te kijken en daarom haalde ik uit de kast een rol rekverband en weer terug in de kamer wikkelde ik die rond zijn ogen en maakte het uiteinde vast met een breed stuk tape.

Hij lag stevig gebonden en kon niets meer zien. Ik zei hem nog even heel fijntjes, dat hij hier voor mijn plezier was en ik niet voor het zijne.

Hij knikte, want het is normaal dat zo iemand het daar volledig mee eens is! Omdat hij me nu toch niet kon zien, deed ik vrolijk mijn duster uit en schoof het niemendalletje uit. Lekker in mijn naakte kut liep ik op mijn hoge hakken heen en weer. Het grote genot stelde ik nog even uit door wat te treuzelen en langzaam eerst nog mijn beha los te maken en van mijn borsten te schuiven.

Ik kneep eens vol genoegen in mijn keiharde tepels en voelde een siddering die begon in mijn tietjes en eindigde in het lustcentrum tussen mijn kleddernatter schaamlippen. Jij gaat me straks eens flink bewerken met je slaventong,: Mooi, om te zien hoe een man zo hulpeloos ligt te wachten op wat je met hem zal gaan doen. Steek je tong maar alvast uit, adviseerde ik hem en meteen kwam zijn kutjesverwenner tussen zijn lippen naar buiten.

Nu was ik er echt aan toe. Ik liep op hem af en zette aan elke kant van zijn hoofd een hooggehakte voet. Zalig was het, om daarna langzaam door mijn knieën te zakken. Ik hurkte boven zijn hoofd en toen ik omlaag keek, zag ik zijn tong nog verder naar buiten komen. Mijn nylonvoeten hadden zijn oren geraakt, dus wist hij wat er te gebeuren stond. Hij kwam met zijn hoofd omhoog, om mijn kut sneller te kunnen bereiken. Had ik je gevraagd om je hoofd op te tillen?

Dat zal ik eerst even moeten straffen! Ik ging weer rechtop staan, nam plaats aan zijn zijkant, bukte me en draaide hem op zijn buik. Snel zorgde ik ervoor dat zijn lul recht onder hem kwam te liggen omdat hij zijn neukgeval niet mocht bezeren — dit was de eerste aanraking met zijn geslachtsorgaan en ik met eerlijk bekennen dat het grote ding heerlijk aanvoelde tussen mijn vingers.

Hard en zacht tegelijk, met een veelbelovende kop, waarvan de rand zo ver uitstak, dat hij vast heerlijk in mijn kut langs mijn klitje kon schuiven — hmm! Nu ging ik weer met beide voeten aan weerskanten van hem staan, maar nu stond ik naar zijn billen toegekeerd.

Ik bukte me en mepte hem flink op zijn kont. Je doet alleen wat ik je opdraag en niets minder, maar ook niets meer! Ik werd bloedgeil toen ik zijn witte billen van roze naar lichtrood zag kleuren toen ik hem aldoor bleef meppen.

Het maakte een geluid dat de buren wel zal hebben doen afvragen wat er toch bij mij gebeurde… Na een flink pak billenkoek draaide ik hem weer om en nu zakte ik zonder nog veel tijd te verliezen op zijn mond neer. Zelfs zijn neus verdween tussen mijn natte schaamlippen en zijn tong flitste in en uit. Ik reed als een amazone op zijn kin, tong en neus en liet me helemaal gaan.

Hij verwende me zo goed, dat klaarkomen voor mij heel makkelijk ging en tenslotte viel ik zo snel van het ene orgasme in het andere, dat het er verdacht veel op leek dat ik constant aan het climaxen was. En dat is het lekkerste wat je als vrouw kunt bereiken en dat kan eigenlijk alleen maar als je een partner gevonden hebt die gewoon doet wat je wilt. Een macho man laat zich moeilijk sturen en daarom kom ik veel lekkerder klaar bij een onderdanige vent.

Ik liet hem likken tot hij stijve kaken had en een vermoeide tong. Het aantal orgasmes heb ik natuurlijk niet geteld. Ik stapte van hem af en schoof naar achter. Tegen mijn kont voelde ik zijn lange neuk paal drukken. Hij kon zich nauwelijks bewegen, met die gebonden handen en voeten.

Ik kwam met mijn achterste iets omhoog en ging toen op zijn paal zitten. Hij gleed makkelijk in me weg, maar omdat hij zo groot en dik was, voelde ik me helemaal opgevuld. Lekker traag neukte ik hem, ik was al zo vaak klaargekomen, dat ik nu geen enkele haast meer had. Weet je dan hoe lekker dat neukt? Met een holle rug, de handen achter in je nek gevouwen en bewegend met je onderlijf. Zo stuur je de lul van een man precies langs de plekjes waar jet het zelf zo lekker vindt en je kunt volop van alles genieten.

Soms zak je diep over hem heen, soms til je jezelf met je dijen de lucht in tot de eikel bijna tussen je schaamlippen uitspringt. Voor dat gebeurt, laat je je weer zakken en voel je hoe je gevuld wordt met willig neukvlees. Zo nu en dan voelde ik even naar achteren en deed een greep naar zijn dikke kloten.

Dan kneep ik erin en bracht ik hem aan het kreunen. Freek was inmiddels flink gaan zweten en aan het trekken van zijn mond kon ik zien hoe hij genoot. Ik kwam nog een keer klaar. Toen stapte ik van hem af en trok hem zo kundig en vlug af, dat het sperma er ineens was en in dikke klodders door de lucht vloog, om op zijn buik neer te spetteren. Ik masturbeerde nog even door en voelde zijn penis in mijn hand verslappen.

Zijn ademhaling ging snel, zijn borst ging vlug op en neer. Ik liet zijn lul los en deed mijn duster aan. De ceintuur weer om. Beha en tanga bleven als stille getuigen van mijn geilheid op de grond liggen, waar ik ze neer had gelegd. Freek was snel weer van zijn boeien bevrijd en ik vroeg hem of hij koffie kon zetten. Hij knikte gedwee en ik zond hem naar de keuken. Toen hij na een poosje terugkwam, keek ik hem verbaasd aan. Ik heb trek in koffie, zei ik, maar dat wil nog niet zeggen dat je meteen met twee kopjes aan moet komen zetten!

Ik liet hem mijn tanga oprapen en die mocht hijzelf aantrekken — zijn alweer half stijve lul stak er gewoon bovenuit en van achter verdween het touwtje tussen zijn lichtrood gemepte billen. Terwijl ik koffie dronk, liet ik hem tussen mijn benen zitten. Langzaam en heel grondig moest hij me likken.

Ik vroeg hem daarna wat hij met het sperma had gedaan, dat op zijn buik terecht was gekomen en met zijn lippen nog bij mijn poes en zijn hete adem langs mijn schaamlippen, zei hij dat hij zich in de badkamer snel had schoongemaakt. Een volgende keer eet je je eigen sperma maar netjes op.

Na een tweede likbeurt en een tweede kop koffie bond ik hem vast aan de verwarming, zodat ik me rustig kon gaan aankleden. Ik trok een leren rokje aan en een nieuw slipje van zilveren zijde, een blouse met kanten mouwen en verder maakte ik me zorgvuldig op en deed mijn haar strak naar achteren om een streng uiterlijk te verkrijgen.

Ik kwam de kamer weer in en zag hem zitten, met zijn kont naar me toe en zijn gezicht naar de verwarming, waar zijn handen aan gebonden waren. Ook had ik zijn voeten weer gebonden, zodat hij zonder mijn hulp voor eeuwig daar moest blijven zitten. Die kont van hem stak zo lekker uitdagend naar achter, dat ik zei: O ja, dat is waar ook. Je had daarnet ongevraagd voor jezelf koffie ingeschonken.

Dat ga je nu voelen op je billen, want zoiets kan ik natuurlijk niet ongestraft laten. En weer kletsten mijn vlakke handen op zijn billen en ik eiste dat hij ze niet zou spannen, want dan zou ik hem er extra van langs geven.

Omdat hij ze dus ontspande, zag ik ze bij iedere kletsende klap schudden en trillen. Zijn lul was natuurlijk weer stijf, maar daar lette ik nu niet op.

Ik maak te hem na een langdurige ranselpartij los en liet hem de crème halen. Toen moest hij op de bank over mij heen komen liggen. Ik vette zijn kont in, drukte een vinger naar binnen en pakte met mijn andere hand de hoorn van de telefoon. Ik vond het bloed geil om nu zomaar wat te kletsen met een goede vriendin van me.

Ze voelde haar handjes tegen zijn enorm behaarde borst. Ik eigenlijk ook wel maar toch stap ik zo snel mogelijk in de auto van de Meesteres. Hoe wilder hij het deed hoe meer die grote tieten heen en weer trilde in het veel te kleine bikinicupje. Margy bleef ondanks zijn dominante houding met haar handen in haar nek liggen. Dus een meesteres laat zich vooral gelden door de kont van haar slaaf te gebruiken. Hij beschouwde het als een overgave en werd hier zo geil van dat hij met zijn enorme stijve lul de bank gewoon een stuk verschoof.